Yhtä juhlaa

Ensin minä täytin 70, sitten sisar 60 ja sen jälkeen tyttäreni tytär 10 vuotta. Nyt on kahdet synttärit takana ja yhdet tulevana viikonloppuna. Juhlien teemana oli tamperelaisuus. Minä kaivoin esille Kunnontyttöjen verkkapuvun, löytyi Likkojen polkaisun (70 km:n pyöräily) kolme mitalliakin. Tiitille kaupungin 20-vuotismitalli - vähän enemmän nähty vaivaa kuin likkojen kuntoilupuuhissa.

Yhteensä 130 vuotta !!!!!

Ekaluokkalainen Viljami ratkaisi kiperän kysymyksen
pukeutuamalla
Ilveksen paitaan ja Tapparan huiviin  Paikalla oli myös etnisen vähemmistön
edustaja Intiasta 


Kun aikuiset seurustelivat lapset leikkivät.... 

Keittiöön jossa häärivät Heli (kuvassa) ja Kirsti ei ollut menemistä
                                               Tätä saivat syödä vain Tapparan kannattajat


ja tätä Ilveksen kannattajat, kuten esim. minä 


Mikko skoolaa äidilleen

Marko, Veera, Viljani, jo, Heikki,
Kaisu ja Kerttu

Liisa oli laatinut hauskat kysymykset Tampere-aiheiseen tietokilpailuun. Sen voittivat Kaisu, Kent ja Tomi. Eivät hekään tienneet että sunnuntaina avattiin Näsikalliolle Tiitiäisen leikkipuisto - siis melkein Tiitin nimikkopuisto. Nyt tiedämme että Tampereella on 20 ala-astetta ja reilut 220 000 asukasta. 

Kiva on olla vieraana hyvissä juhlissa. Syötävät olivat enemmän kuin hyviä. Valtaosa oli Liisan ystävän Minnan aikaansaannoksia: mustamakkaravoileipäkakku ennen kokematon ja hyvää ja ihanan raikasta. Vaikka kyllä se aito Tapolan mustamakkarakin Tapolan puolukkakastikkeen kera maistui. Oli paikalla elävä mustamakkarakin, joka oli saapunut paikalle Tanskasta - valitettavasti kuvat puuttuu toistaiseksi. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Peukalon virittäminen

KADONNEEN KUULOLAITTEEN METSÄSTYS

Huippuosaaja