Joulukortteja

Ulkona on pimeää ja sataa, mutta sisällä on kivaa kun olen monta tuntia tehnyt joulukortteja. Kävin aamupäivällä lenkillä vesisateessa, joten en ole ihan mamis.


Valmiita kortteja en aio näyttää, muutenhan ei olisi odotettavissa minkäänlaisia yllätyksiä. Aloitimme korttien teon jo lauantaina Elisan ja Maaritin kanssa. Elisa teki hienoja, taiteellisia kortteja. Enska ihmetteli miksi en tee kortteja teollisuusmittakaavassa. Otin hieman hänen ajatuksistaan vaarin ja tein useamman kortin saman mallin mukaan. Se ei millään lailla kahlitse taiteellista vapauttani.

Sain myös alulle vihdoin ja viimein Pitäjänmäki muistelee sivuja varten Pitäjänmäen kirjaston historian.Vähitellen alan kallistua sille kannalle että minun pitäisi päästä penkomaan Helsingin maalaiskunnan arkistoja koska kunnalliskertomuksista varmaan löytyisi tietoa miten täällä on ennen eletty.

Lupasin lisää kuvia Tiitin juhlilta. Sain Maaritilta hyviä kuvia. Kummallisinta on ettei kenenkään kameralta ole vielä löytynyt kuvaa päivänsankarista yksinään.  

Vannoutunut Ilves-fani 

Mustamakkara-Elisa ja Ilves-Veera 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydelliset häät Krapin kesäteatterissa

KADONNEEN KUULOLAITTEEN METSÄSTYS

Peukalon virittäminen