Hienot kynnet ja pehmeä iho

Viime yöntä harmitti röhätauti niin paljon, ettei uni tullut kuin aamuyöstä. Oikea silmäkin oli kipeä. Sain Tiitiltä neuvon mitä silmälääkkeen joka minun pitäisi hankkia pitäisi sisältää. Menin tiedon kanssa Viimsin kylpylän hoito-osastolle.
1. Minut ohjattiin sairaanhoitajan luo.
2. Hän kertoi että lääkettä saa apteekista ilman reseptiä.
3. Menin apteekkiin.
4. Farmaseutti kertoi että silmälääkettä ei saa ilman reseptiä.
5. Palasin kylpylään - onneksi matkaa vain noin 600 metriä.
6. Pääsin lääkärin puheille. Hän jopa kuunteli keuhkoni ja katsoi kurkkuuni ja hämmenyneenä mietti missä silmälääkkeessä olisi ainetta jota haluan.
7. Yksi sairaanhoitajista toi silmälääketuubin lääkärille, joka selitti että lääkkeessä ei ole haluamaani ainetta ja tuubi pitäisi palauttaa tänään. En halunnut väärää lääkettä avatussa tuubissa.
8. Pyysin reseptin lääkkeestä jossa olisi kloramfenikoolia. Tohtori Marika mutisi jotain ja kirjoitti reseptin.
9. Menin toisen kerran apteekkiin.
10. Farmaseutti kertoi että määrätyssä lääkkeessä ei ole fenikoolia.
11. Palasin kylpylään.
12. Tavoitin toisen lääkärin joka kirjoitti uuden reseptin.
13. Menin kolmannen kerran apteekkiin ja sain viiden euron lääkkeen, jota olen nyt laittanut neljä kertaa silmääni ja se on selvästi parempi.

Mitä tästä opimme: kannattaa pitää kiinni siitä mitä haluaa, mutta hyvä olisi säilyttää iloinen mieli tässä taistelussa. Sitä en tehnyt.

En mennyt vesijumppaan enkä hierojalle tänään. Eli hoidot jäi saamatta. Menin kosmetologille talon ulkopuolelle. Olin varannut edullisen paketin manikyyri- ja pedikyyri samalla. Kun sormen kynneykin oli lakattu kysyin voisiko kosmetologi tehdä minulle kasvohoiton ja minulle tehtiin espress-hoito, koska seuraava asiakas oli tulossa.

Nyt on hyvä mieli kun on kauniit kynnyt ja pehmeät posket, vaikka yskittää ja silmä punottaa. Ja kaikki kylpylän riemut jäi kokematta: ei saunoja, ei vesijuoksua, ei kuntosalia, ei yrttiporekylpyä, ei vesijumppaa. Onneksi Enska on nauttinut yrttiporekylvyistä ja meillä oli oikein mukavaa eilen Aitolehden hienossa paikassa.

 

Kommentit

  1. Harmillista, että röhä ja silmätulehdus vaikuttavat loman kulkuun. Toivottavasti muistat nauttia siitä, ettei oikeasti lomalla tartte tehdä mitään.

    VastaaPoista
  2. Yrttiporekylpy kuulostaa ihanalta. Hamri, ettet päässyt sinne tai muihin mukaviin juttuihin. Meillä kahdella on ollut viime päivinä samanlaisia kokemuksia lääkäreiden kanssa. Ärsyttää kun asiat eivät suju. Tyhmää joutua ravaamaan apteekkiin noin monta kertaa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydelliset häät Krapin kesäteatterissa

KADONNEEN KUULOLAITTEEN METSÄSTYS

Peukalon virittäminen