Tamminiemessä

Eläkkeellä olemisessa on se mukava piirre, että voi päiväasaikaan käydä vaikkapa museoissa. Eilen olimme Pitäjänmäen Eläkkeensaajien 50 hengen joukolla Urho Kekkosen Tamminiemessä. Talo on entisöity alkuperäiseen Kekkosen aikaiseen, aika karuun asuun. Nyt pääsi piipahtamaan myös saunassa. Historian lehtien havina oli kouriintuntuvaa. On hienoa päästä hiippailemaan paikoissa missä on tehty tärkeitä päätöksiä

Ainutkertaista oli että Enskakin oli mukana. Hän ei juuri ole innostunut yhdistysväelle valisemistani retkikohteista.

Hallowee on virallisesti vasta keskiviikkona, mutta jo nyt meillä on koristeita ja huomen illalla on Viikissä Karlan ja hänen ystäviensä juhlat, joihin minä pääsen "valvojaksi". Olen luvannut tehd kaksi eri "uskallatko maistaa" - ruokalaija. Valmiina on karamelliväriä, kapriksi, vadelmakeittoa,, kivennäisvettä, hillosipuleita, ruokasoodaa, kokonaisia neilikoita ja mitä kaikkea keksin.

Autossani on talvirenkaat ja tiedän myös mitä näytelmiä on tulossa Helsingin Kaupunginteatteriin ensi syksynä - olin teatterisäätiön edustajiston kokouksessa. Punaiset sammaritkin on ostettu. Huomenna voisin mennä ennen illan juhlia ne jalassa kirjamessuille.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydelliset häät Krapin kesäteatterissa

KADONNEEN KUULOLAITTEEN METSÄSTYS

Peukalon virittäminen