Punaiset saappaat

Viikko on pitänyt sisällään jälkitöitä olohuoneen ja ala-aulan maalauksesta, kiva iltapäivä Karlan kanssa - meillä oli erityisen hauskaa kun olimme Sinellissä ostamassa askartelutarvikkeita joulukorttien tekemsitä varten, teatteri-ilta Matiaksen kanssa, Elvi-tädin hautajaiset Pirkkalassa ja pihatöitä ja Malminkartanon täyttömäelle kapuaminen Enskan kanssa. 

Uudet, lämminvuoriset punaiset saappaat ovat olleet iso ilo pihatöissä ja äsken kun pesin muovisia kukkalaatikoita, jotka ovat olleet verannalle. Ei niitä tietenkään kuuluisi pestä, mutta viime keväänä kun istutin niihin kukkia minua harmitti kun ne olivat niin likaisia - enää eivät ole. 


Olimme Matiaksen kanssa katsomassa Helsingin Kaupunginteatterissa näytelmää Yksi mies, kaksi pomoa. Se perustuu ikivanhaan italialaiseen komediaan Kahden herran palvelija. Me pidimme kovasti näytelmästä. Minusta on hauskaa kun minulla on teatterissa nuori kavaljeeri. 

Kävin perjantaina Mäkelänrinteen uimahallilla vesijuoksemassa. Olin ensimmäistä kertaa siellä päivällä ja yksin. Tilaa oli vaikka kuinka paljon. Maanantai-iltaisin kun olemme vesijuosseet Kaisun kanssa sillä aikaa, kun Karla on ollut uimakoulussa, on tungos ollut välillä kiusallisen tiivis. Onneksi kaikki hesalaisset ikäihmiset eivät vielä ole keksineet että vesijuoksu on hauskaa. Mutta on se raskastakin. Olemme hankkineet Kaisun kanssa vesijuoksu-kengät. Niillä puuha on hieman rankempaa kuin liivin kanssa. 

Huomenna eli maanantaina on aamupäivällä joogaa!!!

Kent katseli kanssani ennen remonttipuuhia millä tekniikalla olohuoneen laskosverhot vuodelta 1998 on kiinnitetty. Kent arveli että tuskinpa laitan laskosverhoja takaisin - saattaisin innostua hankkimaan uudet verhot. Huomenna tuleekin verhomies katsomaan mitä voisi tehdä ja mitä olisi tarjolla. Sisustus pysyy hieman kauemmin vanhassa kuosissa kuin vaatevarastoni - onneksi.  

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Peukalon virittäminen

KADONNEEN KUULOLAITTEEN METSÄSTYS

Huippuosaaja