Ihana kukkalahjoitus
Espoon Säteriin on noussut Suomen suurimman suunnittelu- ja konsulttialan yrityksen Rambollin uusi pääkonttori ”Ramboll Village”. Ramboll järjesti henkilökunnalleen lauantaina Perhepäivän, johon osallistui yli kuusi sataa vierasta. Vieraat tekivät yhdessä taideteoksen. Taideteos oli germiini -kukin koristeltu Rambollin logo, joka on uuden toimitalon seinässä.   

Tapahtuman jälkeen kukat kerättiin ja niistä tehtiin kukkakimppuja. Kimput maljakoissaan tuotiin heti tapahtuman jälkeen Palvelukoti Koivuun ja Tähteen. Tapahtumaa järjestämässä ollut Iina Pihlman kertoi, että ennestään he eivät tunteneet Koivua ja Tähteä. Tämän päivän tavan mukaan palvelukoti oli löytynyt googlaamalla.

Koivun ja Tähden edustajina Monica Hillner ja Natalja Ljubimova olivat vastaan ottamassa kukkia. Asukkaista paikalle ennättivät Hilja ja Enska. Minut oli pyydetty edustamaan omaisia. Kukkien määrä oli häkellyttävä.    Kukat ihastuttivat asukkaita välittömästi kun kukkamaljakot kannettiin Tähden pöydille. Moni kertoi, että hän pitää kukista. Osasipa muutama kysyäkin mistä kummasta Monica on löytänyt näin paljon kukkia. Oleskelutilan ilme muuttuu aina kun se on koristeltu. Koristeita myös riittää. Palvelukodissa noteerataan joulut, vaput, pääsiäiset, ystävänpäivän ja muutkin juhlat. Nyt voi viettää kesän alkamisjuhlaa ja nauttia kauniista kukkakimpuista.

Minulle tapahtuma oli erityisen mieluinen. Onhan Maarit Rambollin palveluksessa. Maarit tiesi että ohjelmassa on Perhepäivä, mutta hänellä oli mielekkäämpää tekemistä Italiassa. Kyllä Milano ja Genova aina Espoon Säterin voittaa.

Yhteensattumat eivät pääty tähän. Palvelukoti Koivun ja Tähden ruokasalissa on uusi iso telkkari ja siihen liittyvät hyvä äänilaitteet. Ja kuinka ollakaan lahjoittaja on Matiaksen työnantaja. Hieno joululahja palvelutalolle ja -kodille. Kelpaa pitää leffatuokioita kera popcornin ja limsan ja karkkienkin. 

Joku firma voisi palkata kaksi nuorta ulkoiluttamaan Koivun ja Tähden kaltaisen Palvelukodin ja viereisen Palvelutalon asukkaita vaikkapa kesäaikaan. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydelliset häät Krapin kesäteatterissa

KADONNEEN KUULOLAITTEEN METSÄSTYS

Peukalon virittäminen