Melkein ilman lumitöitä

Me olemme ihan kuin normaalit ihmiset. Enska väitti tällaista tänään iltapäivällä. Normaalius tulee siitä että meidän pihatiellämme vierailee lumisina aamuina ja päivinä lumiaura. Tuntematon rouva kyseli taannoin pitääkö sinun tehdä lumityöt tuonne saakka ja viittasi talollemme Henrikintiellä. Totta kai, koska asun siellä tokaisin. Hän kertoi että heidän talossaan käy nykyisin lumiaura, koska hän ei enää jaksanut tehdä neljän perheen rivitalon lumitöitä. Hän lupasi tuoda aurafirman tiedot. Kului varmaan kolme viikkoa, kun saimme yhteystiedot ja nyt meillä on sopimus. Lumityöt pitää tehdä vain autotallin oven edestä ja rappusten vierestä ja tietysti polku talon toiselle puolelle.

Epänormaalia sen sijaan on se että meidän leivänpaahtimen vieressä on grillitikku.


Kyseessä on Elisan keksintö. Leipä otetaan pois paahtimesta pitkän tikun avulla. Keksintö on vapaasti käytettävissä.

Nyt meillä on viisumit Intiaan. Eli se asia on nyt kunnossa. Nyt ei tarvitse kuin päättää mitkä ovat ne vähät vaatteet jotka voi ottaa mukaan. Onneksi on aikaa. Lähtö on vasta 1.3.

Tänään olin kuuntelemassa puhetta nivelrikoista. Asiaa selvittänyt mies väitti että jos äidillä on nivelrikko, se varmasti tulee tyttärelle. Mutta entä kun tyttärellä on nivelrikko, tuleeko se myös äidille.

Siihen tuskin saan selvyyttä Pitäjänmäen työväenyhdistyksen kokouksessa, mutta menen sinne siitä huolimatta.
Kommentit

 1. Valitettavasti meidän kolmen sukupolven sarjassa minä olen se nivelrikosta kärsivän tytär... Tuleeko siis minullekkin sellainen?

  Pohdimme eilen Äidin kanssa jumpassa että onkohan meillä joku rakennevika kun kaikista keski-ikäisistä keksivartalolihavista naisista me olemme ne, jotka eivät saa polvia suoriksi ja kantapäitä suoraan kohti kattoa kun makaa selällä.

  Selvästi huonot geenit. Saanko tehdä valituksen?

  VastaaPoista
 2. Saa valittaa mutta kukaan ei kuuntele.

  Tuli lähes täydellinen tytär. Jos ei mukaan lasketa koukkupolvia, naksuvia niveliä, joihin tilastollisesti tulee nivelrikko ja paria puuttuvaa hammasta.

  VastaaPoista
 3. Tunsin kyllä suurta sympatiaa (en syyllisyyttä geenien takia) kun ekan kerran näin Karlan venyttelemässä jalat auki. Jalkojen suoraksi nostamisen selällään maaten lisäksi on juuri tuo jalat auki venyttely mulla tosi kankeaa...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Peukalon virittäminen

KADONNEEN KUULOLAITTEEN METSÄSTYS

Vanhanaikaista kodinhoitoa