Potkukelkka ja geokätkäily

Tänään saimme uusia elämyksiä Pajulahdella. Aamulla melkein kahdenkymnenen asteen pakkasessa teimme muutaman kilometrin lenkin uudenlaisella potkukelkalla.

                                               Ohjaajana oli Tuomo Nurminen
                                                    tuttu mies vuosien takaa

                                                Mummin moderni potkukelkka

                                         Enska lähdössä päivän rientoihin

                                       
                                                  Iltapäivän näkymä järvelle


                                               Enska kävi tiistaina kaupassa Nastolassa

Tänään kokeilimme myös geokätköilyä hienon laittaan kanssa. Pajulahden alueella on omat kätkönsä. Emme nyt heti tuoreeltaan hurahtaneet hommaan. Minä palelin enkä oikein tahtonut ymmärtää miksi täytyy  -18 pakkasessa hiippailla ulkona.

Päivä päättyi pallohierontaan. Innostavaa on ollut kokeilla uudenlaisia tapoja liikkua. Hyvältä tuntuu kun tänään kuulimme lihaskuntotestin tulokset. Pärjäsin hyvin ja Enska sai kimmokkeen ryhtyä harjoittelemaan tasapainoa. Minähän harjoittelen sitä joka maanantai jooga-tunnilla ja sen ansiosta pystyi seisomaan yhdellä jalalla 60 sekuntia.

Täällä on venäläisiä ja latvialaisia ja suomelaisiakin nuoria tenniksen pelaajia. Huvittavaa on seurata että nuoret venäläiset urheilijapojat eivät juuri salaattia lautaselleen lado ja nuoret tytöt vain näykkivät ruokaansa. Eli kansainvälisiä ovat ilmiöt.

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää! Ehdimme sopivasti illaksi kotiin. Aion vanhan tavan mukaisesti sytyttää kaksi kynttilää olohuoneen pöydälle ja jättää verhot auki. Luin juuri että tapa on peräisin ajalta jolloine suojelukuntalaiset siis valkoisen Suomen kannattajat sytyttivät ikkunalle kaksi kynttilää viestiksi siitä että kaikki on kunnossa.

Tärkeintä on nyt että sytytämme kynttilät toistaiseksi ei ihan EU:n käsikoukussa kulkevan Suomen kunniaksi.  

Kommentit

 1. Potkukelkkailu kuulostaa aika kivalta; sellaiselta asialta, jota haluaisin kokeilla!
  Haha, minua nauratti, että Tuomo on tuttu. :) Olen aina ajatellu, että on sääli etten oikeasti tunne ketään Suomessa sukulaisten lisäksi, ja sen takia Outi ja Liina ovat mulle aika tärkeitä - mutta nyt mä tietenkin muistan, että kunnon vanha Tuomo on meille tuttu :P

  Järvinäkymä on upea. Saiko sillä luistella? Onko pitskun kenälle jo kaadettu vettä? Mennäänhän luistelee sitten kun tulen Suomeen!

  Hyvää itsenäisyyspäivää! Minulla on koulussa sinivalkoinen pompula ja suomenlippupinssi rinnassa. Monet ovat jo ehtineet kysyä miksi minulla on ne, joten saan kertoa, että tänään on itsenäisyyspäivä.

  Illalla menemme äidin kanssa jonnekkin keskustaan itsenäisyyspäiväjuhliin... :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydelliset häät Krapin kesäteatterissa

KADONNEEN KUULOLAITTEEN METSÄSTYS

Peukalon virittäminen