Pakkasta ja kuntoilua

Olemme Enskan kanssa Pajulahdella Minä liikun -kurssilla. Kurssi on räätälöity ikäihmisille ja meitä on vain 8 hengen ryhmän. Olemme kävelleet, vesijumpanneet, keppijumpanneet, pelanneet curlingia ja bocciaa (minä olin vain mukana meistä), olleet kehonkoostumusmittauksessa ja tänään menemme lihaskuntotestiin.

Olemme myös kuunnelleet monenlaista puhetta kuntoilun ja liikunnan tärkeydestä. Enskahan tietää asoista kaiken. Houkuttelin hänet mukaan, jotta edes joskus tekisi muutakin kuin kävelisi. Jäykiksihän paikat sillä menolla tulee.

Asumme Pajulahden uusimmassa hotellitasoisessa talossa järven rannalla. Huone on iso ja tyylikkäästi ja tarkoituksenmukaisesti sisustettu. Aivan toista kuin päärakennuksen soluasunnot!!!!

Keväällä on ryhmän toinen tapaaminen. Tämä kurssi on osa Pajulahden hanketta, johon on saatu opetusministeriön rahaa ja jolla motivoidaan erilaisia ihmisiä liikkumaan. Kaisu kehotti alkusyksystä kysymään. Ensimmäinen kurssi oli täynnä, mutta järjestivät toisen ja kysyttiin tulemmeko.

Pakkasta oli eilen varmaan liki kaksikymmentä astetta ja tänään sitten toivottavasti hieman vähemmän.

Lupaan että kuvilla varustettu versio tulee myöhemmin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydelliset häät Krapin kesäteatterissa

KADONNEEN KUULOLAITTEEN METSÄSTYS

Peukalon virittäminen