Lahjoja ja röhötautia ja näköongelmia

Olemme päättäneet Enskan kanssa olla hyviä ihmisiä tänä jouluna. Meillä on hyvin jouluinen tunnelma kun olemme paketoineet joululahjoja. Enska on parhaillaan yläkerrassa käärimässä minun lahjaani paperiin, koska en saa mennä sinne. Lahjoja odotettavissa!!!!



Lahjoja on kertynyt melkoinen määrä. Kaikki ovat olleet kilttejä koko vuoden ja sitä paitsi pitkästä aikaa - en edes muita koske viimeksi - meillä on joulupukkia odottamassa aattona: Kerttu, Karla, Elisa, Matias, Kaisu, Maarit, Kent, Jukka, Enska ja minä.

Kävin tänään silmälääkärillä. Edellisen kerran kävin vuosi sitten. Aloin lokakuussa ihmetellä kun en nähnyt teatterissa, tv-tekstin lukeminen alkoi olla hankalaa ja isot tieopastetaulut näkyivät vasta aika läheltä. Niinpä niin: kaihi on alkanut edetä oikeassa silmässä ja tarvitaan voimakkaammat lasit. Ei nousua ole kuin 4.25:stä 5.:een ja toisessa vain 0.25 yksikköä. Harmittaa kun pidän tosi paljon Kiinasta ostamistani silmälasin kehyksistä. Nyt pohdin kumpi tai ketkä olisivat parhaita silmälasin valitsijoita: Enska vai Maarit vai Elisa vai äiti ja tytär Pokkinen yhdessä. Ennättäisimme kauppaan lauantaina 22.12.

Minulla on nykyisin halutessani herra-seuraa kun menen teatteriin. Olimme Matiaksen kanssa katsomassa Hamletia Helsingin Kaupunginteatterissa. Matiasta häiritsi kun puhuttiin modernia suomea. Minä pidin nykyaikaan sijoitetusta vallanhimoa ja syyllisyyttä pursuavasta näytelmästä. Eero Aho on uskomattoman hyvä Hamlet.

Hieman pettyneenä kahlaan J.R. Rowlingin Paikka vapaana -romaania. Odotukset Harry Potterin luojan ja kirjoittajan suhteen olivat aika korkeat.

Saimme ilmeisesti Pajulahden reissusta röhätaudin. Väsyttää ja kurkkuun sattuu ja yskittää... Enpä taida uskaltaa huomenna mennä kuntosalille.

Kommentit

  1. Eihän me olla koskaan oltu näin suurella porukalla jouluaattona. Viimeksi olimme Suomessa 2008 ja silloin tulimme teille joulunviettoon joulupäivänä. Edellisen kerran olimme jouluna Suomessa 2003, odotan innolla lapsien joulua, lasten iät vaihtelevat 4-48.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydelliset häät Krapin kesäteatterissa

KADONNEEN KUULOLAITTEEN METSÄSTYS

Peukalon virittäminen