Nyt on saatu meille uudet kunnanvaltuustot ja Amerikalle presidentti. Minulta lipsahti viikkoja sitten Enskalle kysymys ketä sinä äänestät ja tarkoitin USA:n vaaleja. Kävi nopeasti selville että minä äänestän Obamaa ja Enska konservatiivien ehdokasta. Siitä huolimatta me molemmat oletimme, että Romney voittaa. Onneksi niin ei käynyt.

Minua kauhistuttaa oikeistolaisten eteneminen kaikkialla maailmassa. Hämmentävältä tuntui eilen illalla katsoa uutisia Ateenan mellakoista. Raivo huonosti hoidettujen asioiden takia on ihmisten mielessä tosisuuri, kun he lähtevät kadulla puolustamaan oikeuksiaan. Me suomalaiset olemme niin "kilttejä" ettei meiltä onnistu edes moinen.

Meillä oli eilen kiva ilta Mikon ja Outin kanssa. He ovat asiallisia ja positiivisia nuoria. Outista tulee varmaan hyvä ja lähi- ja terveelliseen ruokaan perehtynyt kokki. Odotan innolla mitä hän tekee ensi kesänä, kun saa koulunsa loppuun. Hän paljasti että ei varmaankaan palaa yliopistolle. Onneksi saimme vierailun aikaan ja pikantti lohi (kalaruoan nimi) oli maukasta, puhumattakaan suklaamousseekakusta.

Joka torstaiseen tapaan aloitan hetken päästä viikkosiivouksen ja sitten menen kuntosalille. Tänään iltapäivällä olemme Karlan kanssa liikekannalla. Haen hänet Viikistä yhden maissa ja sitten lähdemme ostamaan lankoja. Kudon Karlalle tuubihuivin, pitäisi käydä Stokkalla Tapiolassa ja sitten Sellossa ostamassa Karlalle synttärilahjaksi laukku. En uskalla ostaa sellaista omin päin. Karlan 9-vuotissynttärit on lauantaina ja niissä on yllätysvieraana serkku-Elisa Tanskasta. Karla ei tiedä että Elisa tulee.

Sunnuntai-iltana lennämme Elisan kanssa yhdessä Kööpenhaminaan. Menen Elisan seuraksi kun isi ja äiti sukeltelevat Thaimaassa. Iso kasa kirjoja, sukututkimusta, ruoan laittoa ja kuntoilua ja ympäristön ja Köpiksen nähtävyyksiä. On kuin lähtisi lomalle!!!!! On eri asia pestä vessaa Tanskassa kuin Suomessa.
Vai onko?
 

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydelliset häät Krapin kesäteatterissa

KADONNEEN KUULOLAITTEEN METSÄSTYS

Peukalon virittäminen