Kelmutan kaiken

Mitäpä muuttamisesta tulisi ilman kelmua. Muuttofirman edustaja kysyi tarvitsemmeko silkkipaperia ja kelmua. Hämmästyneenä sopersin jotain. Muuttolaatikoiden mukana tuli yksi rulla silkkipaperia ja kolme isoa rullaa kelmua. Nyt kelmua on enää rippunen jäljellä.Tänään minulle huomautettiin että täytyy olla huono koti jos tällä iällä pitää muuttaa pois. Ei ole huono koti vanha eikä toivottavasti uusikaan.

Jaksan joka päivä miettiä sitä että on paljon parempi että itse setvin tavarani. Kuolemani jälkeen saavat jäljelle jääneet joka tapauksessa ihmetellä mitä kaikkea se Leena-Maija oikein säästi. Kaikestahan en kuitenkaan luovu.

Vaikka en vieläkään ymmärrä minkä takia vuonna 1975 kuolleen tätini - hän eli 59-vuotiaaksi - vanhat liivin luutkin olivat jäljellä. Ei niitä oltu vuosikausiin käytetty mutta eihän sitä koskaan tiedä milloin niitä tarvitaan.

Ja pakkohan on säästää joulupaperit jotka jäivät viime jouluna yli. Onneksi en tänä vuonna tammikuussa haalinut kaikenlaista joulutavaraa edullisesti. Nyt nekin pitäisi pakata.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydelliset häät Krapin kesäteatterissa

KADONNEEN KUULOLAITTEEN METSÄSTYS

Peukalon virittäminen