Tulee vain vanhuus

Huimaus ja niskan jännitys ovat aikaan saaneet melkoisen myllerryksen mielialoissani ja muussakin olotilassa. Jos kahtena yönä peräkkäin vain valvoo ja valvoo ja vasta aamuyöstä nukahtaa muutamaksi tunniksi, tuntee itsensä pakostakin syrjäytyneeksi, vanhaksi, raihnaiseksi, sairaaksi ja kummalliseksi.

Teekkari-poika väitti että olisi vain makeeta jos ei tarvitsisi nukkua kuin muutama tunti/yö. Olemmehan aina silloin tällöin lukeneet suurmiehistä jotka tulevat toimeen vain muutaman tunnin yöunella. Vastaavati viime aikoina on moneen kertaa kerrottu että jo yhden yön valvominen saa aikaan humalatilan kaltaisen olotilan.

Etsin ensimmäisenä unettomana yönä  ohjeita unen kiinni saamiseen. Käypä ohjeiden muikaan lämpimän maidon juominen - en juo maitoa missään olotilassa en koskaan, teen litkiminen tai mikään muukaan vanhan kansan kontsi ei muka auta.

MUTTA NYT OVAT KAIKKI NEUVOT JA KEINOT TERVETULLEITA!!!

Aluksi kavahdin sitä että pitkälleen meno sai aikaan keinuvan tunteen, nyt se tunne on hälvennyt ja kaiken keskellä käyttöön otettu uusi sänky uusine patjoineen on alkanut tuntua hyvältä. Eli ei ole olemassa mitään syytä miksi sinnitellä valveilla.

Onneksi luonto osaa elää vaikka ei lämmintä olekaan. Hieman harmittaa kun mansikat eivät ole kovin makeita, mutta kukkaloisto kotipihalla on sitäkin hienompaa, kun kukat ovat saaneet tarpeeksi vettä.


Miksi meistä ei enää oteta kauniita kuvia kesäisellä niityllä Kuvassa äidinäitini ja hänen nljä tytärtään. Koska Aleksandralla ei ole mustia vaatteita on hänen miehensä varmaan vielä elossa. Kuva on otettu kaiketi 1928.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Peukalon virittäminen

KADONNEEN KUULOLAITTEEN METSÄSTYS

Huippuosaaja