Menomummin menopelit

Ensin oli liian paljon lunta, mutta ei ollut liukasta. Nyt on lunta sopivasti, mutta liukasta. Mutta kaikki on nyt hallinnassa. Annaliisan idean mukaisesti lähdin heti joulun jälkeen katsomaan Tapiolan Stokkalle Icebug-kenkiä. Tietysti kanta-asiakastarjouksessa olleet kengät eivät sopineet, joten päädyin kalliimpiin.
Kumiseen pohjaan on kiinnitetty nastoja ja pystyssä pysyy. Eilen teimme Enskan kanssa miltei kahden tunnin lenkin ja tänään sauvojen kanssa viiletin pitkin Konalan liukkaita teitä 50 minuuttia.

Joulu on nyt purettu viimeistä koristetta myöten. Olohuoneessa on varmaan pitkään koristeena Elisan tekemä piparkakkulinna.

Vanha vuosi päättyi kulttuuririntamalla upeaan Hurjaruuthin Talvisirkus Afrikkaaan. Esityksen suolana oli neljä nuorta afrikkalaista akrobaatti-nuorukaista. Men oli huimaa ja siitä nauttivat Kerttu, Karla, Elisa, Kaisu, Kent ja minä.

Torstaina olimme Karlan ja Elisan kanssa Kansallisoopperassa katsomassa Lumikuningatar-balettia. Minusta oli kaikella tavalla hurmaava. Lavastus ja visuaalinen toteutus ja puvut upeita, tanssit viehättäviä ja jännitystäkin oli tarjolla ihan riittävästi. Viisi legendaa elokuvankin kävin tyttöjen ja Matiaksen kanssa katsomassa.

Aloitin skräppäämisen kun sain loppusyksyn ja joulun valokuvat. Saa nähdä miten kauan tällä kerralla pidän tavaroita levällään olohuoneen ruokapöydällä. Tavallisia asioita on taas ryhdyttävä hoitamaan.  Tänään sain aikaan Tanotorven pakinan ja listat kustantajille kevään kirjoista. Kovin monia kirjoja en halunnut. Tuntuu että kevät on nyt aika vaisu kirja-rintamalla. Toivottavasti ei teatteri-rintamalla.

Hauskinta on että jooga ja kuntosali alkavat tulevalla viikolla, jooga jo heti huomenna. Odotan myös Karlan uimakoulun alkamista, pääsen sen aikana Kaisun kanssa vesijuoksemaan. Sain jopa joululahjaksi uimahalli-lippuja. Hieman hämmästelin kun joulun maissa huomasin että kun minä eläkeläisenä maksan 3.20, maksoi Jukka - olin hänen matkassaan Mäkelänrinteellä - 6.20 pääsylipusta. Välillä mietin onko noin suuri eläkeläisten tukeminen mielekästä.
Kommentit

  1. Oletko skäpännyt ahkerasti viimeiset neljä päivää? Onko kokonaisia sivuja muodostunut vielä vai onko vaan sivujen alkuja? Kun minä askartelen kortteja (en ole skräpännyt vuosiin), minulla aina kestää kun katson kaikki tarvikkeet läpi ja löydän kaikkia kivoja strässejä ja tarroja yms, ja mietin miten saisin niitä käytettyä. Siinä kestää ennen kun ensimmäinen kortti syntyy... :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä, että sulla on turvalliset kengät, joilla mennä. Meillä täällä Tanskassa sataa eikä ole pakkasta eikä liukasta. Laitoin tänään töihin mennessä avokkaat kun en jaksa töissä hikoilla saappaissa. Säätiedotus tosin lupaa toisen talvisääkauden alkavan pian.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Peukalon virittäminen

KADONNEEN KUULOLAITTEEN METSÄSTYS

Huippuosaaja